Thursday 7 March 2013

Γάμοι Ομοφυλοφίλων

Βρήκα μια είκονα στο διαδίκτυο με το όνομα "10 Λόγοι για να απαγορεύσουμε τους Γάμους Ομοφυλοφίλων" και θέλω να τη σχολιάσω. Τα σχόλια μου, που είναι στις παρενθέσεις, είναι φυσικά ειρωνικά.

1.Το να είσαι γκέι δεν είναι φυσικό.

(Ναι, επειδή φυσικό είναι μόνο ό,τι υπάρχει στη φύση, έτσι; συμπεριλαμβανομένων και των 1.500 ζώων που έχουν ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές. Ουπς.
Επίσης, όλοι ξέρουμε ότι όλοι αρνούνται τα αφύσικα πράγματα, όπως τα αυτοκίνητα, τα γυαλιά ηλίου και τα κλιματιστικά.)

2.Οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να γίνουν γκέι.

(Φυσικά, ακριβώς όπως το να στέκεσαι δίπλα από ψηλούς ανθρώπους θα σε ενθαρρύνει να είσαι ψηλός. Συμβαίνει συνέχεια.)

3.Το να νομιμοποιήσουμε τους γάμους ομοφυλοφίλων θα ανοίξει τις πόρτες για κάθε είδους τρελή συμπεριφορά. Οι άνθρωποι θα θελήσουν ακόμα και να παντρευτούν τα κατοικίδιά τους.

(Επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι σκύλοι μπορούν να υπογράψουν συμβόλαια γάμου.)

4.Ο ετεροφυλόφιλικός γάμος υπάρχει εδώ και χρόνια και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Γιατί να τον αλλάξουμε τώρα;

(Φυσικά και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ακόμα πληρώνεις 3 καμήλες για να παντρευτείς το κορίτσι σου, ακόμα οι μαύροι δεν μπορούν να παντρευτούν λευκούς, και ακόμα το διαζύγιο είναι παράνομο. Όντως, καθόλου δεν έχει αλλάξει.)

5. Η ιερότητα του γάμου θα καταστραφεί.

(Η ιερότητα του γάμου σου στο Λας Βέγκας, μετά από το μεθύσι με πρόσωπο που ξέρεις εδώ και μόλις δύο ώρες θα καταστραφεί όντως. Κρίμα!)

6. Οι στρέιτ γάμοι είναι οι μόνοι έγκυροι επειδή παράγουν απογόνους.

(Τότε τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και οι μεγαλύτερης ηλικίας να μην παντρεύονται επίσης, επειδή τα ορφανοτροφεία ακόμα δεν είναι γεμάτα, ο πλανήτης σίγουρα χρειάζεται πιο πολλά παιδιά, και δεν έχουμε απολύτως κανένα προβλήμα υπερπληθυσμού.)

7. Οι ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώσουν ΜΟΝΟ ομοφυλόφιλα παιδιά.

(Ακρβώς όπως οι ετεροφυλόφιλοι γονείς μεγαλώνουν ΜΟΝΟ ετεροφυλόφιλα παιδιά. Έτσι;)

8. Η θρησκεία δεν δέχεται τους γάμους ομοφυλοφίλων.

(Επειδή όπως σε κάθε καλή θεοκρατία, οι αξίες μιας θρησκείας πρέπει να επιβάλλονται σε όλη τη χώρα, ακόμα κιαν υπάρχουν άνθρωποι σε αυτήν που δεν πιστεύουν στη συγκεκριμένη θρησκεία.)

9. Τα παιδιά δεν μπορούν να μεγαλώσουν χωρίς ένα αντρικό και ένα γυναικείο πρότυπο στο σπίτι.

(Φαντάζομαι πως αυτός είναι και ο λόγος που απαγορεύουμε και στις μονογονεϊκές οικογένειες να μεγαλώνουν παιδιά επίσης;)

10. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να προσαρμοστούμε σε τέτοια μεγάλη κοινωνική αλλαγή.

(Ακριβώς όπως δεν προσαρμοστήκαμε στο ότι οι γυναίκες κέρδισαν το δικαίωμα να ψηφίζουν, ή στο ότι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα αντί για άμαξες.)

Φυσικά  και όλα τα επιχειρήματα παραπάνω είναι επιεικώς ηλίθια. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν όπως θέλουν και μην επεμβαίνετε στις ζωές τους. Δεν έχετε το δικαίωμα να αφαιρείτε δικαιώματα.

No comments:

Post a Comment